Online pokeria helposti netissä

Online-pokeri eli nettipokeri on nimensä mukaisesti internetympäristössä pelattavaa pokeria. Nettipokerin etenkin joidenkin vuosien takaisesta valtavasta suosiosta johtuen todella monet sivustot tarjoavat sen eri variaatioita ja vaikka pahin villitys on laantunut, eivät pelin hauskuus, palkitsevuus ja haastavuus ole kadonneet minnekään.

Perinteiseen pokeriin verrattuna online-pokeria pidetään nopeatempoisempana pelinä, jonka riskit ovat alhaisempien panostusrajojen ansiosta maltillisemmat. Nettipokerin ehdoton etu on tietysti myös se, että sitä voi pelata milloin tahansa ja missä tahansa, kunhan vain on nettiyhteyden päässä. Pelaaminen onnistuu tätä nykyä myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, joten virtuaaliseen pokeripöytään voi istahtaa vaikkapa laiturin nokasta tai junamatkalta käsin!

Nettipokerisivustot tarjoavat valtavan määrän erilaisia online-pokerin versioita, joista suosituin on legendaarinen Texas Hold'em. Muita erityisen paljon pelattuja versioita ovat muun muassa Omaha sekä seitsemän kortin avopokeri eli Seven card stud. Säännöt ovat kussakin versiossa samat kuin niiden perinteisissä vastineissa ja merkittävä ero perustuukin lähinnä siihen, ettei pelaaja näe vastustajaansa. Bluffin paljastaminen on siis hankalampaa ja vaatii luonnollisesti harjoitusta, muttei missään nimessä ole mahdotonta.

Online-pokerin pelaamiseen ei vaadita valtavaa kassaa. Peliä pääsee monilla sivustoilla kokeilemaan aluksi leikkirahalla, jonka jälkeen pelitilille voi tallettaa omaa rahaa. Aloittaa voi aluksi edullisista pöydistä, joilla kassaa pääsee voittojen kertyessä kartuttamaan lähes riskittä. Panokset voi ensalkuun pitää hyvin maltillisina. Nettipokeri tarjoaa huomattavasti perinteistä pokeria paremmat mahdollisuudet pienen budjetin hauskanpitoon!